LA LUNA RENKUM

LA LUNA RENKUM Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 438 beoordelingen
24 okt 2021 om 20:26 Goede pizza snelle bezorging Lekker vers, gaar en goed gekruid
20 okt 2021 om 20:58 Gaat slecht laatste tijd bestel je met aardappelschijfjes krijg je patat en zeg je met extra kaas krujg je helemaal geen kaas en altijd verkeerde saus
17 okt 2021 om 23:18 Vers, warm en compleet.
9 okt 2021 om 23:42 Meerdere malen bij La Luna besteld en meerdere malen meegemaakt dat ik gewoon oude taaie friet kreeg. Ik had vandaag aangegeven dat ik graag verse friet wil, maar wederom vieze taaie friet. Klachten komen geen reactie op. Nooit meer la Luna voor mij
9 okt 2021 om 7:20 Always great food, fast delivery. And friendly workers!
5 okt 2021 om 9:56 Als je van een dikke pizzabodem houdt, zou je hem lekker kunnen vinden. Ik houd daar niet van, en had het idee dat ik meer deeg aan het eten was dan pizza. Verder was de topping royaal aangebracht, dus dat was goed. De patat was nat aangekomen.
3 okt 2021 om 21:29 Was weer heerlijk!
3 okt 2021 om 20:16 Was weer top
1 okt 2021 om 20:36 Helaas was de patat slap en lauw. Ook de Durum was slap en niet lekker. Alles op moeten warmen in de frituur en oven. Gebeld en doorgegeven. Waren netjes met oplossing om nieuwe patat te brengen of volgende x gratis patat te geven.
1 okt 2021 om 19:37 Netjes op tijd en het was lekker
1 okt 2021 om 19:28 Normaal tevreden maar nu erg kleine hoeveelheid friet en geen rauwkost bij menu en Turks brood iets wat aangebrand. Hopelijk volgende keer weer als vanouds...
29 sep 2021 om 20:04 Zoals altijd goed en warm eten. Vriendelijke bezorging. En met 30 min thuis gebracht. LA LUNA is gewoon GEWELDIG